Coaching

Coaching betekent letterlijk met iemand meelopen. Ik kijk dan ook naar ontwikkelingsprocessen en geef tools en handvatten voor bewustwording, mentale gezondheid en communicatie. We graven niet naar het verleden maar kijken naar de huidige situatie en bepalen waar de doelen voor het heden en de toekomst liggen. De vormen die ik daarbij gebruik zijn o.a. wandelcoaching, creatieve coaching, lichaamsgerichte coaching en groepstrainingen.

 

----

  Je leven in balans: Luister naar je hart, ontdek je kracht en beleef je passie (LOB).

Leer jezelf te accepteren, verwerk oude trauma's en leer positief en vol vertrouwen met tegenslagen om tegaan. Ontdek je passie en werk aan je succes en geluk.

----

 Relatiecoaching: Van A tot Z relatiepret!  

Leer door aandacht, aantrekkingskracht, acceptatie, aanraken, ankeren avontuur, aanvullen, afstemmend communiceren, appreciatie en zelfliefde met elkaar een sterk team te vormen. Je voelt je sterk verbonden samen en bent tegelijkertijd onafhankelijk genoeg om met volle overtuiging te kiezen voor elkaar!

----

 

 Hulp bij rouwverwerking: Voor altijd in mijn hart! 

Loop de verschillende stadia van rouw met zorg door om liefdevol en vrij op een verlies terug te kunnen kijken. Ook diverse workshopmogelijkheden om aandenkens te maken. 

----

 Bemiddeling bij (v)echtscheiding: Frisse start!

Leer elkaars standpunt beter begrijpen, verwerk teleurstellingen en verwachtingen naar elkaar en laat oude pijn los om met een frisse start aan een nieuwe relatie te beginnen of om samen te werken vanwege betrokken kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk uitsluitend op afspraak

Bree 8

5641 PS Eindhoven

Tel: 06 - 44 88 00 67

info@lob-coaching.nl

Volg mijn blogs op Facebook

Van bagger naar beton.  Alles moet stromen. Als er ergens iets niet echt stroomt, stagneert het en valt alles stil. Of ontstaat er spanning of stress, en in het ergste geval.......

 

 

 

lees meer
2019 copyright © Lob-Coaching
Ontwerp BigBird Media