LOB

Leuk dat je verder kijkt! Ik ben Lobke van Cauter, levens-en relatiecoach bij LOB-coaching. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man een puberzoon. Na jarenlange creatieve en leidinggevende funkties binnen het bedrijfsleven ben ik coachopleidingen gaan volgen om mensen vanuit mijn hart en enthousiasme te kunen helpen. Ik ben van nature erg geinteresseerd in relaties en de psychologie van de mens. In mijn eigen leven heb ik ontdekt hoe veel vreugde en vrijheid het geeft als je echt van jezelf houdt, grenzen durft te stellen en ondertussen liefdevol kunt kijken naar de behoeften van jezelf en de ander/anderen. Eerlijkheid, zelfvertrouwen en begrijpen hoe een ander persoon dingen ervaart en communiceert zijn belangrijke ingredienten voor een succesvolle duurzame relatie. Daarnaast is het best een kunst om onderlinge behoeften en wensen op elkaar af te blijven stemmen. Als dit niet lukt ontstaat er vaak verdriet, stress en onbegrip en belanden de betrokkenen soms in ware gevechten om gelijk te krijgen. In werkelijkheid wordt er dan niet naar de onderliggende oorzaak gekeken en kan een onpartijdig persoon zoals een coach of een bemiddelaar de situatie begeleiden naar een vreedzame oplossing. Ik heb gemerkt dat ik me gemakkelijk in verschillende denkbeelden en situaties kan verplaatsen en het steeds weer een uidaging vind als ik anderen kan helpen hun eigen doelen hierin te behalen.

Het is mijn kracht en missie om zo veel mogelijk mensen hierbij te inspireren, helderheid te bieden en oplossingen te laten vinden.

Herken jij jezelf in bovenstaande problemen en gun jij jezelf het geluk dat jij verdient? Neem gerust contact met me op.

 

Wat anderen over Lobke zeggen:

-Lobke haalde heel helder naar boven wat we eigenlijk bedoelden, waardoor er snel duidelijkheid ontstond. Dat deed ze op een respectvolle manier en met humor. Ze verdeelde de aandacht goed over ons tweeen, we voelden ons allebei gehoord en kregen handvaten mee om aan de slag te gaan.

-Ondanks de vragen die ze stelt en de oefeningen die ze me laat doen, vertelt ze zelf ook hoe ze bepaalde dingen heeft opgelost, zonder me in een bepaalde richting te duwen. Daardoor vind ik haar coaching persoonlijk en warm. Ze luistert goed en leeft zich goed in mijn situatie in.

-Lobke is maf, lief, en een 'spring in het veld'. Maar ook kachtig en pittig, ze durft me ook te confronteren met mijn gedachten en gedrag. Ik voel me bij haar op mijn gemak. Daardoor voelt het voor mij veilig om aan mezelf te werken.

-Ik kwam bij Lobke toen ik me overal onzeker over voelde. maar binnen twee sessies begon mijn besef te komen dat ik er best mag zijn en dat ik goed voor mezelf moet zorgen en trots mag zijn op wat ik al bereikt heb. Ik ga telkens vrolijker en sterker de deur uit.

- Ik heb best lang bij een psycholoog gelopen, maar na een paar afspraken met Lobke merkte ik pas echt snelle vooruitgang. 


 

 

Ik werk uitsluitend op afspraak

Bree 8

5641 PS Eindhoven

Tel: 06 - 44 88 00 67

info@lob-coaching.nl

Volg mijn blogs op Facebook

Van bagger naar beton.  Alles moet stromen. Als er ergens iets niet echt stroomt, stagneert het en valt alles stil. Of ontstaat er spanning of stress, en in het ergste geval.......

 

 

 

lees meer
2019 copyright © Lob-Coaching
Ontwerp BigBird Media